Основні атрибути | |
---|---|
Країна виробник | Китай |
Матеріал | Полікарбонат |
Тип | Молд кондитерський |
Форма для цукерок "Сердечка" SD-2076 арт. 822-23-12
Полікарбонатна форма для цукерок шоколадних, мастики і марципана.
Матеріал: полікарбонат Перед тим як в форми наливати шоколад форми ОБОВ'ЯЗКОВО треба форму нагріти до температури шоколаду, тобто до 30-32 градусів
Для того щоб цукерки легко витягли з форми, вона повинна бути дуже добре охолоджена
Без необхідності не слід мити форму, так як жирова плівка, що утворюється на ній, сприяє легкому витяганню цукерок. Після роботи форму зачищають за допомогою кондитерського скребка. Якщо все-таки необхідність у вологому обробці виникла, робіть це заздалегідь. Після миття форму необхідно ретельно просушити. Не допускається використання вологої форми, так як волога може впливати на витяг виробів з форми, а так же зовнішній вигляд цукерок.
Перед тим як форми наливати шоколад ОБОВ'ЯЗКОВО треба форму нагріти до температури шоколаду, тобто до 30-32 градусів.
Для того щоб цукерки легко извлеклись з форми, вона повинна бути дуже добре охолоджена.
Без необхідності не слід мити форму, так як жирова плівка, що утворюється на ній, сприяє легкому отримання цукерок. Після роботи форму зачищають за допомогою кондитерського скребка. Якщо все-таки необхідність у вологій обробці виникла, робіть це заздалегідь. Після миття форму необхідно ретельно просушити. Не допускається використання вологої форми, так як волога може впливати на отримання виробів з форми, а так же зовнішній вигляд цукерок.
При митті форм не потрібно використовувати обертальні предмети і миючі засоби. Ополіскування під струменем води є оптимальним, оскільки довговічність збереження властивості, безпосередньо залежить від обережності поводження з формами.
Розмір: 28х14 див.; розмір осередків: 2х4 див.
- Ціна: 134 ₴
- Мінімальне замовлення: 5 шт.