Обробні дошки
Обробна дошка – це невід'ємна частина кухні. Основна відмінність кухонних дощок це матеріал:
- Дерев'яні. Дошки з такого матеріалу екологічні, довго прослужать, їх можна використовувати для гарної подачі страв. Робота на дерев'яній дошці дозволяє довше зберігати ножі гострими. Але вони мають свої мінуси: у дерев'яних дощок досить велика вага, вони вимагають більш уважного догляду.
- Бумбукові. Дошки екологічні та довговічні, вони легші, міцніші та вологостійкіші, ніж дерев'яні дошки, менше дряпаються. Але необхідно звернути увагу, що бамбукові дошки щільніші, ніж дерев'яні, тому ножі туплять швидше.
- Пластикові. Дошки найкраще підійдуть для обробітку сирих продуктів: м'ясо, риба, птиця. Вони мають легку вагу, велику різноманітність кольорів та форм, вологостійкість, гігієнічність, можливість миття в посудомийній машині. Пластик не вбирає запахи та не тупить ножі.
Загальні поради щодо вибору
- У дошки має бути дві робочі сторони.
- Рекомендується вибирати дошки розміром 38×50 см. Цього достатньо для безпечної та ефективної обробки продуктів.
Купити дошки для обробки в Україні швидко за доступною ціною
Оптовий інтернет-магазин товарів для дому AYD пропонує придбати все, що необхідно для обладнання сучасної кухні за доступними цінами. У нашому каталозі представлений широкий асортимент приладдя, а також доставка замовлення до всіх населених пунктів України. Доставка здійснюється Новою поштою.