Набори бамбукового посуду
Бамбуковий посуд з кожним роком набирає все більшої популярності.
Щоб виготовити тарілку або миску, бамбук очищують і подрібнюють в порошок. Потім додають потрібний колір за допомогою нешкідливих харчових барвників і відправляють в прес необхідної форми. У ньому виріб запікається при високій температурі і виходить готова тарілка.
Бамбуковий посуд має величезну кількість плюсів:
- Бамбуковий посуд має відносно невелику ціну, що значно дешевше фарфорового або скляного посуду;
- Величезна різноманітність кольорів і малюнків;
- Посуд має невелику вагу;
- Висока міцність. Такий посуд вкрай складно розбити, але якщо це станеться, то посуд не розлетиться на дрібні осколки;
- Довговічність. Навіть після численних обробок посуд не втрачає своїх властивостей і колір;
- Бамбук не викликає алергічних реакцій;