Ложки для відділення жовтків від білків
У світі існує величезна кількість кухонних пристосувань, які можуть полегшити життя господині. Одним із таких предметів є сепаратор (ложка для відділення жовтка від білка).
Багато рецептів зараз пропонують використовувати лише жовток, або білок. Або і те, і те, але окремо. Це зумовлено певними властивостями.
Звичайно ж, можна відокремити жовток від білка та звичайним, звичним для всіх методом переливання з однієї половинки шкаралупи в іншу над мискою. Це досить копітка робота, яка потребує певних навичок та уваги. Вам на допомогу прийде сепаратор для яєць, за допомогою якого можна за лічені секунди розділити яйце.
Сепаратори мають величезну різноманітність матеріалів. Але найпопулярніший із них має вигляд невеликого ситечка з прорізами, через які стікає яєчний білок. Ручка дозволяє не тримати сепаратор у руці, а спирати його на чашу. Ще одним плюсом використання такої ложки є те, що зовнішня шкаралупа мінімально контактує з яйцем, що знижує ризик потрапляння будь-яких забруднень.
Придбати ложку для відокремлення жовтів від білків швидко і за доступними цінами
Оптовий інтернет-магазин товарів для дому AYD пропонує придбати все, що необхідно для обладнання сучасної кухні за доступними цінами. У нашому каталозі представлений широкий асортимент приладдя, а також доставка замовлення до всіх населених пунктів України. Доставка здійснюється Новою поштою. Якщо ви хочете зробити замовлення, натисніть кнопку «купити», або залиште номер телефону для зворотного зв'язку, щоб менеджер міг передзвонити.